споредбена листа

NOKIA Asha 203

Шифра: 30002646
  • цена
  • тex. карактеристики
  • поддршка
Цена на телефон
S
S+
M
L
XL
XXL
Бизнис пост-пејд корисници
990 ден.
0 ден.
0 ден.
0 ден.
0 ден.
0 ден.
Приватни пост пејд корисници
1.990 ден.
0 ден.
0 ден.
0 ден.
0 ден.
0 ден.
ONE Promo L Plus
0 ден.
ONE Promo XL Plus
0 ден.
Пост-пејд на неопределено време
3.990 ден.
При-пејд со месечен бонус**
3.999 ден.
Само телефон
4.990 MKDден.

 

**При-пејд пакет со месечен бонус каде добиваш вкупен бонус 3.999 ден. (18 месеци по 220 ден +39 ден )
Крајната цена на телефонот изнесува 0 ден.

Наведените цени за “Пост-пејд корисници” важат за приватни пост-пејд корисници со тарифните модели  Mobile TOTAL и за бизнис пост-пејд корисници со тарифните модели Mobile TOTAL Business, со договор на 24 месеци.

 

Кликнете на линкот за повеќе информации за интернет пакетите Mobile Net.

“Пост-пејд на неопределено време” важи само со редовните тарифни модели и не важи за промотивните понуди.

Сите наведени карактеристики за мобилните телефони се преземени од веб страниците на производителите и оне.Вип ДОО Скопје не одговара за точноста на наведените технички карактеристики. Изгледот и надворешните карактеристики на моделот не мора да одговараат на илустрациите.


files/images/images-web/2013/index/08-aug/calc_icon.png Кликнете на SELECT калкулаторот за преглед на цените на телефоните со SELECT пакетите.
2G GSM 900 / 1800 - RM-833
3G
само со ONE SIM Не
Димензии (мм.) 114.8 x 49.8 x 13.9 mm
Тежина (г.) 90
Резолуција 2MP
Вграден блиц Не
Втора камера за видео повик Не
Видео запис Да
Димензии (пиксели) 240 x 320 pixels, 2.4
Тип TFT
Резолуција (број на бои)
Чувствителност на допир Да
Капацитет Li-Ion 1020mAh (BL-5C)
Разговор (часови) 5
Во мирување (часови) 650
RAM (во MB) 16
ROM (во MB) 32
Вградена 10MB
Влез за мемориска картичка microSD
Вклучена мемориска картичка
Мелодии на ѕвонење MP3
Вибрации Да
Вграден звучник Да
Аудио излез за слушалки 3.5мм
3G
EDGE Class 12
GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
Wi-Fi Не
Bluetooth Да
Infrared Не
USB microUSB
CPU Не
Оперативен систем Не
Пребарувач HTML
Пораки SMS, MMS, Email, IM
GPS Не
Апликации
MP3/MP4 плеер Да
FM Радио Да
Други особености
Други особености

3G интернет и ММЅ подесувања за мобилни уреди

За да можете да користите Интернет и ММЅ на Вашиот мобилен уред, потребно е да направите одредени подесувања на уредот, на еден од следниве начини:

1. Интернет и MMS подесувања преку СМС

За да ги добиете подесувањата за вашиот телефон преку СМС порака, испратете бесплатна СМС порака на бројот 181 со текст: PODESUVANJE.
При инсталирање на прилагодувањата, во случај да е потребен код Ве молиме внесете 1234.
Доколку Вашиот уред не поддржува автоматско подесување тогаш ќе Ви испратиме СМС порака со инструкции за мануелно да го подесите телефонот/уредот.

2. Интернет и MMS подесувања за мобилни уреди со ANDROID OS, Apple iOS и Windows OS

Доколку сакате сами да направите подесување, одберете го соодветното подесување зависно од оперативниот систем на Вашиот мобилен уред:

3. Интернет и MMS подесувања за мобилни уреди кои немаат ANDROID OS, Apple iOS и Windows OS

Назад