• ЏаБест Државно Првенство во 3Х3 кошарка
  • Аделина Тахири заштитно лице на ОНЕ и ЏаБест и во 2014
  • Емилија Зографска добитничка на PRO.PR Awards 2014

ЏаБест Државно Првенство во 3Х3 кошарка

ЏаБест застанува зад првото официјално државно првенство во 3Х3 кошарка...

Повеќе

Аделина Тахири заштитно лице на ОНЕ и ЏаБест и во 2014

По едногодишна успешна соработка, телекомуникацискиот оператор ОНЕ и Аделина Тахири...

Повеќе

Емилија Зографска добитничка на PRO.PR Awards 2014

Емилија Зографска, Менаџер во одделот за односи со јавност во ОНЕ е добитник на PRO.PR Awards 2014...

Повеќе